• Gratis levering vanaf €75 in België en €100 in NL
  • Veilige betaling via betaalprovider Mollie
  • Vlaamse / Belgische webshop
  • 14 dagen bedenktijd
  • Een vraag? Stuur een WhatsAppje

Oliver Weber

Oliver Weber werd in 1994 opgericht in Mils, in het hart van Oostenrijk, de onbetwistbare thuisbasis van de beroemdste gesneden kristallen. Het merk ontleent zijn naam aan een van zijn twee oprichters. Beide oprichters hadden vóór 1994 jarenlang gewerkt in managementfuncties voor het prestigieuze bedrijf Swarovski.

Het bedrijf, Westa, verenigt daarom de kostbare aard van de grondstof met de expertise die de oprichters in het verleden hebben geconsolideerd met Swarovski.

 

Oliver Weber juwelen worden uitsluitend gemaakt met behulp van "Crystals from Swarovski®", de hoogste kwaliteit kristallen op de markt. Elk juweel wordt met uiterste precisie bestudeerd en alle kristallen worden met de grootste zorg met de hand gezet. De collecties van Oliver Weber vieren de oneindige creativiteit van de kristallen van Swarovski en vermengen deze met magische combinaties van licht en kleur.

Vanaf het begin was de uitdaging van het merk Oliver Weber om een collectie sieraden te ontwikkelen die een uitbarsting van creativiteit zou geven aan de kristal sieradenmarkt. Dankzij Oliver Weber worden de grenzen tussen mode en sieraden verlegd en worden sieraden onderdeel van de jurk, waardoor de outfits compleet worden en een zeer precieze stijl ontstaat: toegankelijke luxe die kan worden aangepast aan de meest uiteenlopende gelegenheden en smaken.

Oliver Weber, crystals from swarovski

Alle Oliver Weber juwelen