• Gratis levering vanaf €75 in België en €100 in NL
  • Veilige betaling via betaalprovider Mollie
  • Vlaamse / Belgische webshop
  • 14 dagen bedenktijd
  • Een vraag? Stuur een WhatsAppje

Wat types van juweeldragers bestaan er?

Welk juweeldrager ben jij?

Er zijn drie varianten waar je je kan in onderverdelen. De minimalist, de expressionist en de symbolist.

Heb je al eens stilgestaan welke jij bent? 

De minimalist

De naam zegt het al zelf, de minimalist houdt van eenvoud. Het is de perfecte look voor elke dag en past bij bijna elke kledingstijl. Het zal je dan ook niet verwonderen dat dit de meest voorkomende juwelenstijl is. Minimalistische juwelen zijn veelzijdig, aanpasbaar met veel of weinig juwelen te dragen en je kan ze makkelijk mixen en matchen naar je eigen stijl en persoonlijke voorkeur. 

De expressionist

De expressionist laat zich graag uitspreken met juwelen die opvallen, met de welbekende naam 'statement juwelen'.  Deze type juwelendrager houdt van gewaagde combinaties, vormen en combineert dan ook nog eens met verschillende kleuren en materialen. Het is vandaag de dag een zeer belangrijke vorm van zelfexpressie. 

De symbolist

Hoe kan het ook anders dat de symbolist zich graag laat uitdrukken door juwelen te dragen die voor hun speciaal zijn of waar ze geloof aan hechten. Denk maar aan juwelen met sterrenbeelden, het kruis, hartjes, geboortestenen en natuurlijk de initialen. 

Zo nu weet jij welke type juwelendrager je bent. Het is natuurlijk mogelijk dat je meerdere bent. Wanneer ik dit schreef viel me vooral op dat ik alles was, want ik draag dit allemaal, (maar niet allemaal tegelijkertijd hé 😉) het hangt gewoon van de gelegenheid en mijn mood af. 

Veel shopplezier!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.