• Gratis levering vanaf €75 in België en €100 in NL
  • Veilige betaling via betaalprovider Mollie
  • Vlaamse / Belgische webshop
  • 14 dagen bedenktijd
  • Een vraag? Stuur een WhatsAppje

Inspiratie Vaderdagcadeaus 2022

Het is bijna zover, Vaderdag. Wij Belgen vieren deze dag elke tweede zondag van de maand juni. Maar wist je dat in Nederland deze op de derde zondag wordt gevierd? 

Wil jij je stoere papa, je aller coolste pluspapa of je lieve schoonvader verrassen met een super leuk cadeau? We geven je graag wat ideeën mee die je kunnen inspireren.

Het leuke aan onze sieraden is dat je deze ten allen tijde kunt 'mix en matchen', helemaal naar jouw smaak. Ideaal voor papa's met veel zelfvertrouwen en die van afwisseling houden. Hieronder vind je inspiratie wat te geven en te doen op deze speciale dag.  

Armbanden

Er is voor iedere papa wel een geschikte armband te vinden. Of zijn voorkeur nu gaat naar kralen, leder of RVS. De armbanden zijn voor stoere, zelfverzekerde mannen die houden van tijdloze juwelen. 

Ringen 

Nog een topper zijn ringen. De laatste jaren zijn zegelringen enorm populair geworden. Ze staan zalig stoer en toch elegant bij de man. 

Kettingen

Wat al even bij de vrouwen populair is zijn layering kettingen. Ook mannen kunnen meerdere kettingen dragen en hoeven zeker niet achter te blijven bij deze trend. Denk maar aan verschillende bedels om te combineren of grove en fijne schakels met elkaar af te stemmen tot je helemaal tevreden bent met je look. 

 

Mag het iets extra zijn? 

Dan kun je altijd een leuk ontbijtje maken. Of waarom maken jullie het ontbijt niet samen? Even quality time met zijn tweetjes. 

Je kan natuurlijk samen op pad gaan en ergens gaan eten.

Heb je liever avondplannen? Waarom dan niet gezellig samen een filmpje kijken met wat popcorn of andere lekkernijen?  

Wat je ook kiest om te doen, het allerbelangrijkste is natuurlijk dat jullie samen genieten van de tijd. Want deze gaat zo snel voorbij.

 

Maak er een topdagje van! 


«   »