• Gratis levering vanaf €75 in België en €100 in NL
  • Veilige betaling via betaalprovider Mollie
  • Vlaamse / Belgische webshop
  • 14 dagen bedenktijd
  • Een vraag? Stuur een WhatsAppje

Ons verhaal


Ook wij hebben een proloog van ons boek. Hoe alles begon, waar we voor staan en vooral onze missie naar jullie toe. Wil je meer te weten komen wie er achter de schermen zit? Snap ik wel hoor... Laten we beginnen bij het begin. 

 

Waarom de naam Blue Sapphire?

De saffier is niet alleen een prachtige edelsteen, de betekenis die er achter schuilt is even mooi. De herkomst in het Sanskriet betekent 'lieveling van Saturnus'. En laat Saturnus nu toch de favoriete planeet van mijn vrouw zijn. De saffier hoort onder andere bij het sterrenbeeld weegschaal, wat mijn zoon is. Tadaa de naam Blue Sapphire was gekozen. In de middeleeuwen werd de edelsteen gelinkt met bescherming tegen magie, helende krachten en onsterfelijkheid. Vandaag staat hij voor oprechtheid, puurheid en liefdeEn laat dat nu net zijn waar wij voor staan.

 

Wie zit er nu achter Blue Sapphire? 

Hallo, ik ben Adam, papa van 2 prachtige kindjes. Ja, ik weet het iedereen zegt dat over zijn eigen kinderen, maar toch is het echt waar. Ben getrouwd met Cindy en samen hebben we Blue Sapphire opgericht in 2014 en dat doe ik in bijberoep.

 

Niet alles zoals plan verlopen 

We zijn eind 2014 gestart met een webshop en in 2015 kon een pop-up winkel niet ontbreken in het centrum van Buggenhout. In 2016 is er bij onze zoon Autisme Spectrum Stoornis oftewel ASS vastgesteld. Zoals elke ouder willen we hem bijstaan met de nodige extra therapieën en op alle vlakken daarnaast. Hoelang het ook duurt!

De beslissing viel dan ook om Blue Sapphire tijdelijk (lees enkele jaren) op on hold te zetten. Nu zijn we terug en klaar om er opnieuw een lap op te geven. En ja, (her)starten tijdens een pandemie en een economische crisis is ook eens wat anders. 😉 

Wij zeggen altijd tegen de kinderen: 'moeilijk gaat ook en voor elk probleem is er een oplossing'. Dus geef niet op en jaag je dromen na! Het is geen doorsnee verhaal, maar wel de onze.

Ons doel

Je vreugde brengen! Bijdragen naar een vrolijke wereld vol kleur. Je elke dag doen stralen en mooie herinneringen laten maken met onze producten. We willen een glimlach op je gezicht toveren. Een juweel, een handtas kiezen doe je niet zomaar, je laat zien wie je bent. Je maakt een statement! Dare to be who you are! Be you! In deze tijden zo belangrijker dan ooit. 

 

Bij ons kan je online terecht voor

Fashion en tijdloze juwelen, maar ook voor handtassen, accessoires en zoveel meer. Wil je iets op maat of heb je een suggestie? Laat zeker iets weten. Wij staan open voor ideeën.

 

Achter de schermen 

De creativiteit barst los. En heel veel plannen zijn in de maak. Maar net als ieder groot bedrijf, begin je eerst klein. 

 

Handgemaakt, Belgisch en uniek

Wij ontwerpen en creëren nu ook onze eigen sieraden. Alles wordt met onze eigen handen gemaakt en doen niet aan massaproductie. Of je nu gaat voor stoer, elegant, chic, speels, eigentijds of tijdloos. Ons aanbod is veelzijdig en we gebruiken verschillende materialen. Hierdoor zijn we voor iedereen bereikbaar en is het voor ieders budget mogelijk een prachtig sieraad te hebben! 

 

Toffe beleving ervaren 

We hopen alvast dat je een leuke ervaring beleeft in ons online boetiek! Neem er snel nog een drankje bij, vlij je in de zetel en ga op schattenjacht. Contacteer ons gerust als je een vraag of suggestie hebt. We stellen alles in het werk je zo snel mogelijk te antwoorden. 

Door het dragen van onze juwelen of andere producten te bij ons te kopen, steun je een klein bedrijf die vol passie ontwerpt, creëert en onderneemt.

Om ons bedrijf te steunen en zo onze dromen te verwezenlijken! 

Schitterende groetjes,  

Adam, Cindy & the kids

Let the adventure begin!

Together ...